Pokud jste hrdým majitelem oldtimeru nebo automobilového veterána, určitě víte, jak důležité je zachovat původní krásu a integritu Vašeho vozidla. S potěšením Vám proto představujeme naše nové služby čištění a tryskání suchým ledem. Tyto pokročilé metody čištění využívají sílu stlačeného vzduchu a suchého ledu k účinnému a bezpečnému odstranění nečistot, prachu a špíny z různých povrchů.

Náš proces čištění suchým ledem využívá částečky suchého ledu, hnané proudem stlačeného vzduchu, které z povrchu Vašeho vozidla odstraní nečistoty a zanechají po sobě dokonale čistý povrch bez poškození původního laku nebo povrchové úpravy. Tato metoda je rychlá, účinná a nevyžaduje žádnou vodu ani agresivní chemikálie, což z ní činí ekologickou a udržitelnou volbu pro čištění Vašeho historického vozidla.

Tryskání a suchým ledem je ideální pro odstraňování silných nánosů a odolných skvrn a je bezpečné pro použití na široké škále povrchů, včetně kovu, betonu, plastu a dřeva. Obě tyto metody čištění suchým ledem nabízejí pro historická vozidla řadu výhod, včetně:

  • Rychlé a účinné čištění bez použití vody nebo agresivních chemikálií.

  • Bezpečné použití na široké škále povrchů bez poškození původního laku nebo povrchové úpravy.

  • Ekologické a udržitelné čištění

  • Odstraňuje riziko poškození vodou.

  • Nehrozí poškození elektroinstalace vozidla

  • Při čištění a tryskání suchým ledem nevzniká žádný odpad. Pelety suchého ledu se okamžitě vypařují.

  • Nemusíte nikam jezdit - čištění může probíhat u Vás.

Vřele doporučujeme vyzkoušet naše služby čištění suchým ledem a tryskání suchým ledem pro Váš veterán nebo oldtimer vůz. Kontaktujte nás ještě dnes, abyste se dozvěděli více informací a domluvili si schůzku. Po našem zákroku bude Váš veterán vypadat opět jako nový